En okunnig och ett antal genomfunderade röster

Bloggen Ur Min Synvinkel är tänkt att resonera om olika saker som sker omkring oss och varför. Om det är möjligt ska jag försöka se och beskriva ur ett annorlunda perspektiv än de allra vanligaste. Med två ögon och två öron kan vi se och höra lite olika och på det sättet uppleva djup och urskilja nyanser.

Ögon, bild från Wikipedia
Ögon, bild från Wikipedia

För närvarande fylls Ur Min Synvinkel med tankar om den sedan länge pågående förändringen av klimatet. Min plan är att i huvudsak undvika att diskutera politik och liknande, det gör andra bättre. Som i följande video.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.