Problem uppstår när vetenskapligt välmotiverad konsensus…

…vägs mot mängder av illa motiverade åsikter, om än mångordiga.

Enligt ett tidigare inlägg är det i runda tal 8 av 100 i Sverige som ifrågasätter/förnekar klimatförändringar och människors ansvar för dem. Deras högljudda företrädare på facebook och andra media ger emellertid intryck av att de är talrikare än så, något som ger mig associationer till Vuvuzelor [1]


[1] Vuvuzelorna har blivit kritiserade bland annat för att de kan orsaka hörselskador, men också för att vara en säkerhetsrisk när åskådarna får svårt att höra säkerhetsmeddelanden i högtalarsystemen, och till och med för att öka risken för spridning av förkylnings- och influensabaciller och virus i en större omfattning än hosta och skrik.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.